by Kjersti

Å lage en fotobok fra hverdagen i barnehagen er noe jeg prøver å få arrangert oftere.

Jeg elsker å fange alle de deilige hverdagsøyeblikkene i barnehagedagen og forevige to bestevenners lek i sølepytter, en huskelek med den soleklare favoritten blant de ansatte eller klovneriet og samholdet blant førskolebarna.

Å ta med seg en fotobok med bilder fra barnehagen og vennene der, er en aldri så liten skatt.

Du får en mulighet til å ta vare på minnene med vennene i barnehagen og tiden barnet ditt har som barnehagebarn. Det blir en bok dere kan bruke ved lengre permisjoner eller ferier slik at de husker vennene sine. Det er en bok dere kan ta vare på og hente frem når barnet er blitt eldre og som gjør at minnene fra barnehagetiden kommer tilbake. Det er en bok som vil beholde minnene fra barnehagen om man skulle måtte flytte fra et sted til et annet.

Fotobok fra barnehagen

Jeg har nettopp hatt et møte med styreren i Trekløveren barnehage. Til neste år planlegger vi å få til et spennende prosjekt. Tre til fire ganger iløpet av det kommende barnehageåret skal jeg besøke barnehagen og ta bilder under viktige og uviktige hendelser for førskolegruppen deres. Jeg skal følge dem gjennom juleteaterforberedelser i desember, sirkusforestilling på våren og ellers bli med på et par små og store opplevelser i og rundt barnehagen.

Fra disse møtene er planen at jeg skal samle portretter, situasjonsbilder og dokumentarfoto som tilsammen skal bli en årbok som barna kan ta med seg når de starter på skolen.

Jeg gleder meg til å se hvordan det blir.

 

Er du interessert i å bestille årbok eller fotobok fra barnehagen din?

Kontakt meg, så avtaler vi detaljene.

Jeg tilbyr to ulike typer fotobøker:

Den kompakte fotoboken (18×13 cm) er et hefte med mykt omslag. Bildene presenteres i en heftelignende bok og dette er den billigste varianten.
Pris: 450 kroner

Den kvadratiske fotoboken (22×22 cm) er en mer robust bok med hardt omslag. Her er også kvaliteten på papiret bedre, noe som gir et mer kvalitetsmessig preg.
Pris: 750 kroner

Admin
About Admin
Jeg er en frilansjournalist og -fotograf bosatt i Skien som tar på meg både skrive- og fotooppdrag spesielt i Telemark og Oslo-området.

No Comments

Leave a Comment