Mitt mål for dagen sammen med barnet ditt er å finne frem til hvem han eller hun er og vise det gjennom levende, morsomme og søte portretter. Jeg vil ikke at bildene dere får fra meg bare skal være en avfotografering av barnet, men at det skal fortelle noe om hvem det er som person.

Jeg leker med barna og konsentrerer meg om ett og ett barn av gangen. Kamera jobber selvfølgelig på overtid, men jeg er hele tiden oppmerksom på at barna deres har det bra og er trygge. Vi tuller og tøyser og helst er vi ute og utforsker verden rundt i barnehagen sammen. Selv om det blir både tull og tøys, tar jeg fotograferingen på største alvor og jeg vil at barnehagebildene skal bli et minne dere kan ta vare på og henge opp med stolthet.

Tenk gjerne gjennom om det er en spesiell bamse, et leketøy eller noen spesielle klær som har sin plass i bildet. Det er morsomt om vi får med noe som betyr noe ekstra for barnet på bildene.

Jeg kan, om nok foreldre ønsker det, lage en årbok med bildene fra dagen i barnehagen. Da tar jeg, i tillegg til portrettene, også lekebilder der flere barn er sammen. Da kan barna kikke i boka og huske vennene, lekene og de ansatte i barnehagen for eksempel i juleferien, sommerferien eller etter at de begynner på skolen.

Jeg er også veldig glad i å ta søskenportretter og lager gjerne en søskenpakke med portretter av de to i lek sammen.

Nederst finner du et skjema for å registrere barnet ditt. Har du noen spesielle behov eller ønsker kan det skrives i kommentarfeltet.

Er det noe dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt med megkjerstiveel@gmail.com eller på telefon 481 39 733.

Registreringsskjema
Informasjon til Barnehageansatte