Barnehage-fotografering:
1 Barn

Du får rundt 5 høyoppløselige bilder av barnet ditt til nedlasting via en link pluss 2 valgfrie bilder forstørret opp i størrelse 15×20 cm.

(Du får selv velge hvilke to bilder som skal forstørres opp. Jeg sender et kontaktark med utvalget som vil være med på DVD’en og du kan velge ut fra det.)

Pris: 990 kr

Barnehage-fotografering:
Søsken

Samme opplegg som pakke 1, men du får 5 bilder på papir i størrelse 15×20 cm. Du kan selv velge om du ønsker tre søskenbilder og ett portrettbilde av hver eller 2 portrettbilder av hver og 1 søskenbilde. Her vil du også få en link med rundt 10 høyoppløselige bilder av barna dine.

Pris: 1 450 kr

Årbok

Jeg er i barnehagen flere dager og leker med og tar bilder av barna deres i lek. Av disse bildene lager jeg, hvis det er interesse for dette blant nok av foreldrene, en fotobok med bilder av alle barna i barnehagen. Det vil være noen portretter og mange bilder av flere barn sammen. Det er et utrolig koselig minne å ha med seg når barna blir større.

Pris: 950 kr

Gruppebilde

1 Gruppebilde av ditt barns avdeling i størrelse 20×30 cm.

Pris: 190 kr

Annet

Om du har en annen kombinasjon i tankene, eller kanskje vil ha noe helt unikt, ta kontakt! Du kan enten sende meg en e-post eller ringe meg på telefon: 481 39 733