Bryllupsfotograf Kjersti Veel KraussBryllupsfotograf Kjersti Veel Krauss

by Kjersti Veel Krauss

Jeg og alver har allerede hatt et langt kjærlighetsforhold, men når Ingeborg og Alexander booket meg, ble jeg helt mo i knærne. Her er det et par som er som tatt ut av en J.R.R Tolkien-historie og jeg gledet meg i mange måneder til å ta bilder av dem i skogen ved Dammane i Brevik.

Dagen kommer og det er grått. I Langesund kirke er det pyntet med roseblader og Alexander venter spent på sin brud. På podiet står fire spente brudepiker og fniser. Når bruden kommer oppover kirkegulvet med sin far, går fem søte, små brudepiker foran med blomster i håret og lure smil.

Ingeborg gløder som Galadriel og Alexander svelger gråten flere ganger mens hun kommer mot ham. Da vi går ut av kirken, har skyene åpnet seg og såpeboblene popper av nådeløse regndråper, men biologistudenten og skogselskerne Alexander og Ingeborg vil ut i skogen. Presenninger, paraplyer og fjellduker redder oss og det var verdt alt strevet: Ingeborg og Alexander blir stående midt oppe i en av de grønneste skogene jeg har fotografert og stråle av alvemagi!

Dette er deres historie:

 

Kjersti
About Kjersti
Alvebryllup i Langesund