Bryllupsfotograf Kjersti Veel KraussBryllupsfotograf Kjersti Veel Krauss

by Kjersti Veel Krauss

Bølger, blomster og boblende lykke er stikkord for Siril og Simens vakre skjærgårdsbryllup.

Siril og Simen bygger sitt lille hytteparadis på familieøya Kirkholmen utenfor Kragerø. Her har generasjoner levd før dem. Det har vært fester, late sommerdager og tøffe arbeidshverdager på denne øya. Simen har feriert her hvert eneste år siden han ble født og for brudeparet var det ingen tvil om at festen måtte holdes ute blant epletrærne på den gamle familiegården. Selve sermonien ble holdt i landets 5. største trekirke, nemlig Skåtøy kirke og Simens onkels vakre trekogg fraktet dem gjennom sørlandetsskjærgården. Julidagen var like klar og blå som julidager bør være, Siril like lys, vakker og herlig som en midtsommernattsdrøm og Simen mer rørt og stolt enn jeg noengang har sett en brudgom. Dette brudeparet har en ektefølt godhet både overfor hverandre og menneskene rundt seg. De oser av kjærlighet.

Dette er Siril og Simens historie:

 

 

Kjersti
About Kjersti
Skjærgårdsbryllup i Kragerø