Bryllupsfotograf Kjersti Veel KraussBryllupsfotograf Kjersti Veel Krauss

by Kjersti Veel Krauss

Jeg har ikke ledd så mye på jobb som jeg gjorde da jeg tok bilder i vårbryllupet til Marte og Kristian. Disse to har en humor og en kjærlighet til hverandre som er helt herlig.

Marte og Krisitan giftet seg på en nydelig vårdag i mai blant Liers mange eplegårder i Lier Kirke. Tre av Martes nieser og nevøer gikk høytidelig opp kirkegulvet og kastet roseblader foran en strålende brud mens tårene presset på i brudgommens øyne.

Folk som ser disse to vil kanskje tro at de er bare verdens beste venner, men privat er de både kjærlige og varme mot hverandre og på bryllupsdagen var det faktisk ikke noen tvil om at de hørte sammen. Kjærligheten strålte mellom de to.

Marte og Kristian har et bånd og en respekt for hverandres styrker og svakheter som jeg ser opp til. Marte ler masse, er uformell og glad og setter alltid andre foran seg selv. Kristian er tålmodig, trygg og utrolig morsom. Han så på sin brud med de ømmeste øynene jeg noen gang har sett. Han får Marte til å le når hun trenger det mest og de to kan sitte og prate og tulle i evigheter om alt som er viktig og uviktig i livet.

De offisielle bryllupsbildene kan for noen brudepar fortone seg som et lite stressmoment i bryllupsdagen, men jeg prøver alltid å gjøre fotograferingen så mye som mulig til et friminutt. Av og til må jeg jobbe ganske hardt for å få det til, men med Marte og Kristian var det bare morsomt. Marte var vakker og deilig lite selvhøytidelig. Sånt blir det bra bilder av!

«Den dagen mennesket glemmer å le, den dagen mennesket glemmer å være lekent, den dagen mennesket glemmer å danse, er det ikke menneske lenger; det har sunket ned til et laverestående vesen. Lekenhet gjør mennesket lett; kjærlighet gjør det lett; latter gir det vinger.» – Osho

Dette er Marte og Kristians historie:

 

Kjersti
About Kjersti
Vårbryllup i Bærum