Bryllupsfotograf Kjersti Veel KraussBryllupsfotograf Kjersti Veel Krauss

by Kjersti Veel Krauss

I Janne og Lars sitt bryllup krydret 1 år gamle Emil vielsen med en stor dose sjarm, men hovedrollen spilte likevel den utrolig vakre bruden.

Mamma har pynta seg for deg pappa, sto det på snakkeboblen Emil bar oppover kirkegulvet i Ullern kirke. Han gikk ved siden av fetteren sin og holdt mormor godt fast i hånda. Alles øyne fulgte ham der han stabbet oppover kirkegulvet. Der fremme sto pappa. Øynene hans var fylt av tårer. Munnen smilte varmt og trygt. Pappas store kjærlighet skulle snart komme til syne i døra.

Endelig står hun der – arm i arm med sin far. Lyset fra sommeren der ute lager en glorie rundt henne. Hjertet hopper over et slag. Endelig, etter 7 år, skal bygutten fra Røa få gårdsjenta fra Trøndelag.

Jeg er veldig glad i barn i bryllup. Med sine små spillopper og naturlige lekenhet skaper de en uhøytidelig og fin ramme rundt den ellers høytidelige og litt stive dagen. Barna er en helt naturlig del av dagen til et brudepar med barn og som fotograf er det en fryd å leke seg med å se dagen fra deres vinkel også. Lekenhet var ellers egentlig ikke noe problem for dette brudeparet. Festen på Villa Eckbo var ikke for barn, men i sveiservillaens grønne hage, var det både frisbee, crokett-spilling, utkledning og leking til langt på natt.

Janne og Lars er et par som viser sin utømmelige kjærlighet for hverandre hele tiden. Små stjålne blikk, ømme kyss og total hengivenhet for hverandre.

Dette er Janne og Lars sin historie:

 

Kjersti
About Kjersti
Et heldagsbryllup med sjarm i Oslo