Bryllupsfotograf Kjersti Veel KraussBryllupsfotograf Kjersti Veel Krauss

by Kjersti Veel Krauss

Vakre Bø gamle kirke, markblomster i håret, felespill til utgangsmasj og en frodig norsk sommer…. Dagen til Kjersti og Jon kunne bare ikke feile.

Da Jon kontaktet meg før bryllupet til ham og forloveden Kjersti, likte jeg Kjersti bare fordi hun het Kjersti. Så kom hun gående mot meg (eller mot sin brudgom egentlig da, men jeg står bak der og råknipser). Hun har markblomster i håret, en fantastisk vakker flette og en nydelig og enkel blondekjole… Jeg ble rett og slett helt betatt. Både som par og som foreldre er Jon og Kjersti helt herlige.

Kjersti er fra Bø i Telemark og det var derfor helt naturlig at bryllupet ble lagt hit. Familien til Jon ble fraktet over fra Vestlandet og det var klart for mitt andre bryllup i Bø. Av en eller annen grunn er dette et sted hvor ting bare går på skinner for min del.

Bryllupet til Tiril og Joachim i fjor var helt magisk med nydelig vær og en helt fantastisk gård som lekegrind for fotograferingen. Kjersti og Jons bryllup i år var ikke noe mindre magisk. Gamle Bø kirke strålte igjen med sin rustikke sjarm, sommerens markblomster blomstret og Kjersti sin families eplegård sto der med sine fotogene forfalne skur og blomsterkledde bakker. Bohemsk og nostalgisk er to litt slitte ord, men de summerer likevel opp dagen jeg hadde med disse to flotte menneskene.

Etter at fotograferingen var over dro brudeparet videre opp til vakre Lien fjellgård for å feire videre sammen med venner og familie.

Dette er Kjersti og Jon sin historie:

Kjersti
About Kjersti
Bohemsk bryllup i Bø, Telemark