cecilia og pepe

Jeg elsker bryllup og jeg elsker jobben min! Hvordan er det mulig å unngå? Alle er så lykkelige og det er smil, latter, klemmer og glede overalt hvor man snur seg. At jeg får lov til å dokumentere én av de lykkeligste dagene i to personers liv, føles som et stort privilegium, hver eneste gang.

Om Kjersti

Jeg er en Skien-basert frilansfotograf og -journalist som selv giftet meg for snart 10 år siden med mannen i mitt liv. Den gang visste jeg ikke at jeg skulle komme til å satse på bryllupsfotografering, men jeg er utrolig glad for utviklingen livet mitt har tatt.

Jeg er utdannet journalist, men har vært fotolærling hos en fotograf i Stavanger i et år og har ellers gått gradene på livets skole. Overalt hvor jeg er, er kameraet mitt også med. Jeg elsker å formidle skjønnhet, personlighet og historier gjennom bildene mine og jeg er naturlig nysgjerrig på alle jeg møter. Det føler jeg er min styrke som menneske og som fotograf.

Jeg vil gjerne høre fra dere, så ta kontakt med meg via skjemaet nedenfor eller via telefon: 481 39 733

Ditt navn *

E-post *

Emne

Melding

Ofte Stilte Spørsmål

Er det inkludert redigerte bilder i høyoppløselig format?

Ja, dere får høyoppløselige, redigerte bilder til fri privat bruk. Cirka to uker etter bryllupet sender jeg dere en link til en digital mappe der ferdigredigerte bilder ligger klar til nedlasting. Jeg hjelper dere gjerne med fremkalling av bilder om dere vil.

Hvis vi mister bildene våre, kan vi få de på nytt?

Ja, jeg beholder både de retusjerte bildene og råfilene i et online backupsystem. Bildene er også arkivert på flere fysiske disker. Skulle bildene gå tapt hos dere, er det med andre ord ikke noe problem å få dem tilbake.

Vi er litt sjenerte og ikke veldig komfortable foran kamera. Har du noen tips?

Jeg vet hvordan dere føler dere, men jeg liker å si at det er min jobb å få dere til å føle dere komfortable. Dere skal ikke bruke masse energi på å grue dere til fotograferingen. Jeg skal sørge for at dere slapper av! Deres jobb er å ha det gøy, smile og hviske søte små ting til hverandre, så sørger jeg for resten.

Hva gjør vi dersom det regner?

Jeg legger alltid en plan-b med brudeparene jeg skal ta bilder av. Vi bor tross alt i Norge og sjansen for regn eller dårlig vær, er tilstede. Jeg tenker som så at det ikke gjør så mye. Blir det regn, er en idé å ta med gummistøvler og paraply i en farge som matcher brudebuketten. Så lenge dere er forelskede og lykkelige, vil bildene bli flotte og personlige. Vi kan også finne location inne eller under tak som gjør at vi slipper å bli våte og kalde.

Hva skjer hvis du blir syk, eller må avlyse?

Det skal MYE til før jeg trekker meg fra en bryllupsfotografering. Litt vondt i halsen er ikke grunn nok. Jeg har fullført heldags bryllupsfotografering med brist i ryggen uten at det gikk ut over kvaliteten på bildene.
Likevel må vi være realistiske og si at ting kan skje – det er ikke alt vi har kontroll over. I det høyst usannsynlige scenario at jeg må trekke meg på grunn av alvorlig sykdom, eller andre kritiske hendelser, vil jeg gjøre mitt ytterste for å hjelpe dere med å finne en erstatter.