Nervene er i høyspenn. Hjertet banker. Din favorittperson står ved din side og holder deg hardt i hånda. Jeg liker å gi dere muligheten til å uttrykke deres personlighet og jeg vil hjelpe dere å vise verden hvorfor dere to er en så god match. 

Jeg vil at fotograferingen til de offisielle bryllupsbildene skal bli et lite pusterom i dagen. Da skal dere få tid til å se på hverandre og nyte hverandre til det fulle. Jeg jobber for å være en mest mulig usynlig observatør.

I tillegg til å være fotograf er jeg også journalist og det gjør at jeg er over middels interessert i å fortelle en historie. Dagen deres er ikke bare én av de lykkeligste i livene deres, men også en begynnelse på noe nytt. Jeg vil gjerne lage en historie fra dagen deres og hjelpe dere med å huske de forelskede blikkene, de mange gode klemmene fra venner og familie, brudens dans med pappa eller venninnegjengens festlige forsøk på å gjøre brudgommen ukomfortabel. Men jeg vil også vise de små detaljene fra dagen som så lett blir glemt, sånn som borddekorasjoner, blondekantene på brudens rygg, hvordan festteltet lyste opp i solnedgangen, de fantastiske matkreasjonene eller hvordan vinden strøk gjennom bladene i trærne.

Mine tips til bryllupsfotograferingen

Det er deres historie. La meg hjelpe dere å formidle den.

_XAX1328

Bildene kan brukes fritt til privat, ikke-kommersiell bruk. Ved all elektronisk bruk av bilder (Facebook, nettside, nettalbum, etc.) samt bilde i avis/nettavis, skal fotografen krediteres (der dette er mulig) på følgende måte:
            Foto: Kjersti Veel Krauss

Fotografen kan benytte bildene til egen promotering på hjemmeside, Facebook, etc., dersom ikke annet er avtalt.

Liker du stilen min og er interessert i å bestille meg til deres bryllup? Fyll ut skjemaet, så snakkes vi!

Kontaktskjema