Her finner dere noen av de mest bestilte bryllupsfotograf-pakkene hos meg, med en beskrivelse av hva de inneholder. Om ingen av dem skulle dekke behovene til deres store dag, er det bare å ta kontakt med meg, så setter jeg sammen et tilbud spesielt til dere!

Luksuspakken

Jeg er med dere hele bryllupsdagen og fotograferer forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene og festen på kvelden. Dere får rundt 150 høyoppløste og redigerte bilder til fri privat bruk og i tillegg en stor bryllupsfotobok som forteller deres historie.

Varighet: ca. 14 timer (teller ikke timer
Pris: 30 000 inkl. mva

Bestill Luksuspakken

Halvdags bryllupsfotografering

Jeg er med dere under forberedelsene hos frisøren, får med de første magiske øyeblikkene når dere ser hverandre i finstasen på den store dagen samt vielsen. Så tar vi de offisielle bildene tilslutt før dere drar videre for å feire med deres kjære og jeg reiser hjem for å redigere. Dere får rundt 100 høyoppløste og redigerte bilder til fri privat bruk.

Varighet: ca. 5 timer
Pris: 15 500 inkl. mva

Bestill Halvdags Bryllupsfotografering

Bryllup i et nøtteskall

Jeg kommer til vielsen og fotograferer før, under og rett etter seremonien. Så  tar vi selve bryllupsfotograferingen på en valgt location etterpå. Dere får rundt 50 høyoppløste og redigerte bilder til fri privat bruk.

Varighet: ca. 3 timer
Pris: 11 500 inkl. mva

Bestill Bryllup i et nøtteskall

Basispakken

Fotografering etter vielsen på en valgt location. Dere får rundt 20 høyoppløste og redigerte bilder til fri privat bruk.

Varighet: 1 – 1,5 time
Pris: 8 500 inkl. mva

Bestill Basispakken

Bryllupsfotografering på destinasjon

Jeg har jobbet som reisejournalist i 6 år og dette vil være en unik fordel for dere om dere vil ha med en fotograf på reisen deres. Jeg er vant til å forholde meg til ulike kulturer, ulike mennesker og er god på å skaffe meg de kontaktene på reisemålet som gjør at jeg får den informasjonen jeg trenger og får de beste tipsene. Slik vil jeg kunne ta enhver utfordring som måtte komme på strak arm.

Jeg blir gjerne med dere hele bryllupsdagen og fotograferer både forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene, festen og de fine opplevelsene dere får sammen på deres utvalgte destinasjon. Dere får redigerte bilder på en DVD til fri privat bruk og i tillegg en flott bryllupsfotobok der vi gjenforteller deres unike bryllupshistorie.

Varighet: Etter ønske
Pris: Etter avtale, ut fra destinasjon og varighet

Bestill Bryllupsfotografering på destinasjon

Usikker på hva dere skal velge?

Jeg setter gjerne sammen et tilbud spesielt tilpasset deres behov, ta kontakt med meg, så finner vi ut av det sammen.

Ta kontakt
_XAX6047