Jeg brenner for de gode fortellingene, de spennende reiseskildringene, miljøsaker og god forbrukerjournalistikk.

De seks årene jeg har vært frilanser, har jeg skrevet mest reisejournalistikk, men har også fått stipend fra UD for å skrive om miljøutfordringene i landene sør for Sahara. I tillegg har jeg skrevet om alt fra homokamp, forbrukerstoff og miljøsaker fra fjern og nær.

Først og fremst bruker jeg fotokunnskapen min til å levere gode bilder til sakene jeg skriver, men jeg tar også på meg private fotooppdrag som bryllupsfotografering og barnehagefotografering. I tillegg har jeg hatt fotooppdrag for det amerikanske filmselskapet 20th Century Fox og holdt foredrag om frilanstilværelsen for avgangselever på journalistlinjen på Norges Kreative Høyskole i Oslo ved tre anledninger.

For et halvt år siden flyttet jeg til Skien og kommer til å satse mer lokalt i Grenland og Telemark fremover. Jeg har fortsatt sterke bånd til hovedstaden og hovedstadspressen, så ikke nøl med å kontakte meg selv om du holder til utenfor Grenland.

Jeg er punktlig, nysgjerrig, pålitelig og vil alltid levere mitt beste.

Portfolio

Om du vil se nærmere på tidligere saker jeg har dekket, må du gjerne ta en titt i portfolioen min ved å klikke på knappen under. Jeg blogger også om hvordan jeg jobber og spennende turer jeg har vært på, bloggen kan du lese her.

Portfolio

Har du en sak for meg?

Ta kontakt i dag!