• 0

by Kjersti

Helgen ble en morsom affære! Jeg var leid inn av 20th Century Fox for å gjøre et fotooppdrag under en internasjonal presseevent for lanseringen av DVD’en How to train your dragon 2.

Inspirasjonen til verdenen i filmen er hentet fra Norge og sammen med en gjeng journalister fra blant annet Mexico, Australia, USA, Nederland og Frankrike dro vi for å utforske en liten bit av eventyret. Noe av ekstramaterialet på DVD’en skal, etter det jeg forsto, vise Norge og landskapet som inspirerte filmskaperne.

Med på turen var også How to train your dragons sjefsanimatør Simon Otto. Han har brukt hele åtte år av sitt liv med Toothless, Hiccup og alle de andre morsomme karakterene fra filmen, men fortsatt fant vi ham i dyp konsentrasjon i rolige øyeblikk. Da satt han og tegnet Toothless i en liten notisbok mens han smilte for seg selv.

Journalistene, som jobber for ulike barne-medier, ble iløpet av helgen tatt med på en Toothless helikopter-tur, konkurrerte om hvem som kunne fange flest sauer på Gudvangen, fikk ro i vikingbåt på Nærøyfjorden og fløy i vindtunellen på Vossvind. Jeg var med og tok bilder under hele arrangementet og bildene skal nå presenteres i medier over hele verden.

Her er en liten smakebit:

Admin
About Admin
Jeg er en frilansjournalist og -fotograf bosatt i Skien som tar på meg både skrive- og fotooppdrag spesielt i Telemark og Oslo-området.

No Comments

Leave a Comment