• 0

by Kjersti Veel Krauss

Av og til skriver jeg saker som virkelig river i meg. Saken jeg skrev for Kamille om Iben og sønnen Isaac som har Downs syndrom er en av dem.

Det er umulig ikke å bli berørt av de sterke historiene jeg får høre som journalist og jeg er så takknemmlig for at jeg får lov til å gjengi historiene til sterke, vakre og spennende mennesker i jobbsammenheng.

I dette tilfellet tok Iben og Isaac imot meg og Iben delte sine innerste og forbudte tanker med meg og med Kamilles lesere. Det å få barn med Downs syndrom er ingen spøk. Jeg er så imponert over folk som står i dette og som tør å fortelle sine historier slik at jenter der ute får vite at ting ikke bare er helt perfekt. At man av og til reagerer helt irrasjonelt og at ansvaret kan se ut til å bli for mye å bære for én person. Det er et viktig budskap å få frem i den glansede magasinverden.

Den jobben Iben og de andre mammaene i Veslas koffert gjør helt frivillig, er imponerende og utrolig viktig. Jeg heier på dem spontant og uten hemninger!

kamille downs 1

kamille downs 2

 

Kjersti
About Kjersti

No Comments

Leave a Comment